Kvalitetssikring

.

Når du ser Synergy-logoen, kan du være helt sikker på at du får spesielle, livsendrende produkter som er utviklet for behovene til sofistikerte forbrukere over hele verden. Hver av våre førsteklasses formuleringer oppfyller de høyeste tekniske standardene og inkluderer den mest avanserte teknologien og de beste ingrediensene. Disse produktene fungerer sammen for å gi dramatisk forbedring av helsen, utseendet og mentale velvære.

Utvikling av førsteklasses produkter begynner med inngående forskning og utvikling i de beste laboratoriene i Amerika. Vi reiser over hele verden for å finne de sunneste og mest velegnede råmaterialene og de ferskeste ingrediensene. Alle råmaterialer må oppfylle de strengeste standarder, og all fremstilling omfatter de nyeste kvalitetssikringsteknikkene og -teknologiene.

Synergy er et datterselskap, som eies utelukkende av Nature’s Sunshine Products, en industrigigant som ble grunnlagt i 1972. Synergy nyter godt av dette forholdet med NSP på mange måter. Nature’s Sunshine Products fremstiller mange av Synergy-produktene, og NSP-forskere samarbeider med Synergy for å føre tilsyn med sammensetningen, fremstillingen og produksjonen av alle Synergy-produkter. I 2002 åpnet NSP et nytt, moderne produksjonsanlegg med mekaniske systemer og mekanismer for kvalitetskontroll som kan sammenlignes med de som brukes i den farmasøytiske industrien. Ingen andre selskaper som fremstiller helsekost, kan påberope seg en slik fokus på detaljer og fastholdenhet på høyeste nivå for fremragende fremstilling.

Styrken til Synergy ligger i kvaliteten, renheten og særegenheten til våre produkter. Vi inviterer deg til å oppdage selv hvordan våre overlegne formler dramatisk kan forbedre livet og endre utseendet ditt.


Ta en 6-minutters virtuell rundtur i vårt produksjonsanlegg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>