ProArgi-9 Plus – For bedre Sirkulasjon

648_PROARGI9-MIXEDBERRY-CANISTER

 

Engrossalg:    Bestilling

Beskrivelse                                     Brosjyre pdf_icon

ProArgi-9+ inneholder aminosyrene L-arginin og L-citrullin i tillegg til vitamin C, D og B6. Vitamin C og B6, med sine utallige fordeler, og som finnes i ProArgi-9+, bidrar til normal funksjon av nerve- og immunsystemet i tillegg til mindre tretthet og utmattethet, mens vitamin D i ProArgi-9+ bidrar til normalt kalsiumnivå i blodet, fosforopptak og opprettholdelse av normal muskelfunksjon.

ProArgi-9+ kan tas når som helst på dagen. Du blander bare én måleskje med 240 ml vann (etter smak) og rører til alt er oppløst.

Fordeler
Fordeler med ProArgi-9+
• Styrker hjerte- og karsystemet
• Bedrer munnhelsen med xylitol
• Gir mer energi

Anbefalt bruk
Én porsjon av ProArgi-9 Plus inneholder 5000 mg (5 gram) med elementær l-arginin av farmasøytisk grad.

Ingredienser
L-arginin er en sentral aminosyre som er best kjent for sin forbindelse med hjerte- og karsystemet. I kroppen konverteres l-arginin til nitrogenoksid, som jobber på arteriene og blodårene.

L-citrullin er en aminosyre som metaboliseres til å produsere mer l-arginin, som i sin tur gir ekstra nitrogenoksid.

D3-vitamin har lenge vært kjent for å absorbere kalsium, men spiller også en vesentlig rolle i en sunn hjerte- og karfunksjon.

ProArgi-9+-formelen inneholder også ingredienser som bl.a. granateple, ribose, xylitol, samt B6-vitamin og B12-vitamin. Sammen er disse næringsrike ingrediensene nøye utvalgt til nytte for hjerte- og karsystemet.

Tilleggsfakta

648_NORWAYPA9_FP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>